Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
dataPartner reaguje na výzvu Průmysl 4.0

Naše společnost je již tradičním vystavovatelem na mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Shlédněte celý rozhovor s jednatelem společnosti Ing. Ladislavem Reisnerem, který se uskutečnil v rámci doprovodného programu Digitální továrna 2.0 v pavilonu A.

dataPartner reaguje na výzvu Průmysl 4.0

V rozhovoru se dozvíte, na jaké produkty bylo zaostřeno na jednotlivých seminářích společnosti dataPartner, které probíhaly v rámci doprovodného programu strojírenského veletrhu.

Řešíte nenadálé změny ve výrobě? Při rozhodování Vám pomůže Predikce průběhu výroby - unikátní doplněk plánovacího nástroje na podporu rozhodování o nejvhodnější variantě při zapracování nenadálých změn v procesu výroby.

Potřebujete řídit pohyb a strojové vidění? Využijte KINGSTAR – kompletní softwarovou platformu pro automatizaci strojů, na bázi PC. Více o softwaru KINGSTAR pro kompletní řízení pohybů naleznete v sekci Řídicí systémy.

 Rádi zodpovíme Vaše dotazy. Zavolejte nám na obchodní oddělení na +420 380 420 140 nebo pište na e-mail: obchod@datapartner.cz