Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jsou vaše rozhodnutí SPRÁVNÁ?

JSOU VAŠE ROZHODNUTÍ O NÁHLÝCH ZMĚNÁCH VÝROBNÍHO PLÁNU VŽDY SPRÁVNÁ?

Ověřte si to předem s pomocí softwaru.

Přečtěte si článek v zářijovém čísle časopisu IT Systems nebo ke stáhnutí v pdf zde

 

V rámci doprovodného programu veletrhu MSV 2019 jsme pořádali ODBORNÝ SEMINÁŘ

PLÁNOVÁNÍ VÝROBY s predikcí dopadů na realizaci zakázek jako účinná podpora v rozhodování při nenadálých změnách ve výrobě

Pořádala společnost dataPartner ve spolupráci s doc. Dr. Ing. Ivo Formánkem - odborníkem v oblasti průmyslového inženýrství a řízení a optimalizace firemních procesů a projektů.

dP_seminar_PLANOVANI_Formanek_MSV2019

PLÁNOVÁNÍ VÝROBNÍCH ZAKÁZEK je bezesporu jedním z nejsložitějších procesů v průběhu řízení výroby. 

SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ plánovače dokáže ovlivnit výrobní cíle – termíny splnění zakázek, objem, kvalitu a efektivitu výroby a další parametry zakázky.

Nabízíme vám NOVÝ POHLED na změnu přístupu k plánování výroby, a to pomocí moderního softwarového nástroje.

Zatímco tradiční plánovací softwary nabízejí řešení pro stabilní a známé výrobní podmínky, nová aplikace PLÁNOVÁNÍ VÝROBY s predikcí dopadů na realizaci zakázek umožní jednoduše a komfortně poskytnout řadu konkrétních možností REAKCE na „NENADÁLÉ“ ZMĚNY ve výrobních procesech.

Pomocí této softwarové aplikace si NAPLÁNUJETE výrobní dávky „NA NEČISTO“ a díky bezkonkurenční rychlosti odezvy vidíte OKAMŽITÝ EFEKT svého ZÁSAHU do výrobního procesu.

POJĎTE SE SEZNÁMIT s účinným nástrojem, který Vám poskytne podporu při výběru nejvhodnějšího varianty výrobního mixu nebo zásahu do běžící výroby.

dP_seminar_PLANOVANI_VYROBY_MSV2019

 Zavolejte nám na obchodní oddělení +420 380 420 140 nebo pište na obchod@datapartner.cz