Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pozvánka na veletrh MSV 7.-11. 10. 2019 Pavilon C stánek č. 22

Ve dnech 7. - 11. října 2019 vás zveme na brněnské výstaviště na Mezinárodní strojírenský veletrh.

Navštivte nás v pavilonu C stánek č. 22

Pozvanka_MSV2019

V rámci MSV 2019 pořádáme následující ODBORNÉ SEMINÁŘE:

STŘEDA 9. 10. 2019 od 10-12 hod.
RTX64 A KINGSTAR, sw platforma pro REAL-TIME řízení pohybu, strojové vidění a řadu dalších aplikací

Seminar_RTX_KINGSTAR

Místo konání: Kongresové centrum, sál D
Vstup: ZDARMA, doporučená REGISTRACE na obchod@datapartner.cz - kvůli omezenému počtu míst

Použití software KINGSTAR pro kompletní řízení pohybů s platformou pro strojové vidění vytváří z řídicích systémů strojů na bázi IPC ovladače s prvotřídní přesností a výkonem. Zabudovaný standard EtherCAT, který je vylepšen o sílu operačního systému reálného času (RTOS pro Windows), vám dovoluje použít jednoduchý průmyslový počítač, abyste rychle a cenově efektivně zajistili čistě softwarové řízení pohybů a automatizaci strojového vidění. Abyste dokázali reagovat rychle na měnící se požadavky trhu, obsahuje KINGSTAR framework s před integrovanými a otestovanými ovladači pohybů s výjimečným výkonem, škálovatelností a nízkou cenou. Pokud potřebujete nahradit standardní PLC soft PLC se sběrnicí EtherCAT nebo přidat nový ovladač serva, strojové vidění, řízení pohybů nebo operační systém reálného času (RTOS) pro časově přesné zpracování, platformově orientovaný přístup to umožní rychle, jednoduše a nákladově efektivně, při použití osvědčených postupů. RTX64 je klíčová komponenta platformy RTOS od společnosti IntervalZero, která přináší vývojářům technologie a uživatelské prostředí Windows spolu s vlastnostmi pevného reálného času v izolovaném a kontrolovaném subsystému, takže všechny součásti systému mohou být vytvořeny v jediném standardním vývojovém prostředí (např. MS Visual Studio).

 

STŘEDA 9. 10. 2019 od 13-15 hod.
PLÁNOVÁNÍ VÝROBY s predikcí dopadů na realizaci zakázek

- účinná podpora v rozhodování při nenadálých změnách ve výrobě

Pozvanka_seminar_PLANOVANI

Místo konání: Kongresové centrum, sál D
Vstup: ZDARMA, doporučená REGISTRACE na obchod@datapartner.cz - kvůli omezenému počtu míst

Plánování výrobních zakázek je bezesporu jedním z nejsložitějších procesů v průběhu řízení výroby. Správné rozhodnutí plánovače dokáže ovlivnit výrobní cíle – termíny splnění zakázek, objem, kvalitu a efektivitu výroby a další parametry zakázky. Nabídneme vám nový pohled na změnu přístupu k plánování výroby, a to pomocí moderního softwarového nástroje. Zatímco tradiční plánovací softwary nabízejí řešení pro stabilní a známé výrobní podmínky, nová aplikace umožní jednoduše a komfortně poskytnout řadu konkrétních možností reakce na „nenadálé“ změny ve výrobních procesech. Pomocí softwarové aplikace si naplánujete výrobní dávky „na nečisto“ a díky bezkonkurenční rychlosti odezvy vidíte okamžitý efekt svého zásahu do výrobního procesu. Využijte jedinečnou možnost seznámit se s účinným nástrojem, který poskytne podporu při výběru nejvhodnějšího zásahu do běžící výroby.

HodTok