Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
SPS IPC Drives 2018 v Norimberku pro inteligentní a digitální automatizaci

Ve dnech 27. - 29. listopadu 2018 jsme se zúčastnili  mezinárodního veletrhu SPS IPC 2018 pro inteligentní a digitální automatizaci v Norimberku.

SPS IPC Drives 2018

Hlavním tématem veletrhu SPS IPC Drives 2018 byl opět Průmysl 4.0.

V době digitální transformace jsou obory IT a automatizace stále více propojeny, což má právě demonstrovat letošní norimberské výstaviště. Průmysl 4.0 či čtvrtá průmyslová revoluce je označení pro současný trend digitalizace, s ní související automatizaci výroby a změny na trhu práce, které s sebou přinese.

Vznikají „chytré továrny“, které využívají kyberneticko-fyzikální systémy. Ty přebírají opakující se a jednoduché činnosti, které do té doby vykonávali lidé. Produkty i stroje dostávají čipy, pomocí nichž je lze kontrolovat a obsluhovat přes internet, využívá se automatické hlášení problémů. Pomocí metod a nástrojů Průmyslu 4.0 dochází k úsporám času i financí a zvýšení flexibility firem.

Středem pozornosti návštěvníků norimberského výstaviště byla hala 6 věnovaná softwaruprůmyslovým informačním systémům

Děkujeme za návštěvu naší expozici na mezinárodním veletrhu pro inteligentní a digitální automatizaci v Norimberku! Rádi se s Vámi na veletrhu uvidíme i příští rok.

Expozice dP na \SPS IPC DrivesExpozice dP na \SPS IPC Drives