Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Konference ÚDRŽBA 2022 na zámku Liblice

Ve dnech 14. – 15. října 2022 se konala na zámku Liblice (Konferenční centrum Akademie věd ČR) 18. mezinárodní odborná konference ÚDRŽBA 2022 s tématickým zaměřením na „Údržba 4.0 a její vliv na úspory - energetické, lidské, technologické, finanční“. Pořadatelem konference je Česká společnost pro údržbu, z.s. (ČSPÚ).
 
Společnost dataPartner se této odborné konference řadu let aktivně účastní, letos vystoupil Mgr. Leoš Tesař - produktový specialista na Informační systém ŘÍZENÍ ÚDRŽBY PATRIOT® s příspěvkem na téma „Přínosy a úskalí řízení údržby v Průmyslu 4.0“.

Konference ÚDRŽBA 2001 na zámku Liblice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letošní novinkou je ŘÍZENÍ ÚDRŽBY PATRIOT® CRYSTAL, který představuje kompaktní kompilaci informačního systému pro řízení údržby PATRIOT 3.0. Verze CRYSTAL je určen nejen pro menší podniky nebo zákazníky, kteří s řízením údržby začínají, ale mohou jej využít i větší podniky jako základní verzi, pilotní projekt nebo ekonomické řešení.

Řízení údržby CRYSTAL - karta objektu údržby (např. stroje) se všemi potřebnými údaji a nástroji k řízení jeho údržby.

rta objektu údržby (např. stroje) se všemi potřebnými údaji a nástroji k řízení jeho údržby.

RÁDI VÁS SEZNÁMÍME s účinným nástrojem pro komplexní pokrytí správy a údržby strojů a zařízení. Domluvte si osobní návštěvu nebo on-line prezentaci. Zavolejte nám na obchodní oddělení na +420 380 420 140 nebo pište na e-mail: obchod@datapartner.cz