Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Poděkování za návštěvu našeho stánku na MSV 2022

Děkujeme vám za návštěvu našeho stánku na strojírenském veletrhu v Brně.

MSV 2022

Bylo nám potěšením se s vámi osobně setkat a představit vám naše produkty a služby.

V případě dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

Obchodní oddělení:

E-mail: obchod@datapartner.cz

Tel.: +420 380 420 140

GSM: +420 724 257 799

MSV NITRA 2022 stánek dataPartner

Těžištěm naší expozice byl výrobní informační systém MES PATRIOT® pro efektivní řízení výroby, který svými funkcemi komplexně pokrývá veškeré potřeby napříč výrobním závodem: plánování, sledování výroby včetně vytíženosti strojů OEE a prostojů, traceability, sběru dat, systému rychlé reakce FRS, vizualizace, genealogie výroby, řízení údržby, monitoringu výrobních center (aktuální spotřeba energíí, energetický dispečink) a řízení svařovacích procesů. Velmi rádi jsme vám představili jeho moduly a podělili se o praktické zkušenosti, doporučení a koncepci postupné implementace (moduly mohou pracovat samostatně). Výhodné je, že může být integrován s vašimi stávajícími podnikovými informačními systémy (ERP).

Důležitou součástí MES je řízení údržby PATRIOT® 3.0, které zahrnuje přes 20 let zkušeností s vývojem, implementacemi a podporou zákazníků a zajišťuje všechny základní potřeby pro efektivní správu výrobních prostředků (movitý i nemovitý majetek, jednotlivé stroje a výrobní zařízení až po jednotlivé díly). Požadavky na údržbu se zadávají ručně, mohou být generovány automaticky na základě sledování aktuálního stavu údajů ze SCADA systému nebo mohou vznikat na základě specifických požadavků z FRS. Systém řízení údržby PATRIOT® 3.0 podporuje obnovu objektů s užitím všech strategií údržby: korektivní (po poruše), preventivní (periodická), diagnostickou (podle technického stavu) a prediktivní (předpovídanou). NOVINKOU je ŘÍZENÍ ÚDRŽBY edice CRYSTAL pro menší podniky, kterou mohou s přehledem využít i větší podniky jako pilotní projekt nebo ekonomické řešení.

Dozvěděli jste se o otevřené softwarové platformě KINGSTAR vhodné pro ŘÍZENÍ MODULÁRNÍCH STROJŮ. KINGSTAR poskytuje možnost volby hardwaru z široké palety různých výrobců, což výrazně eliminuje jeho současnou nedostupnost a snižuje cenu řešení. Další výzvou, kterou KINGSTAR řeší, je výborná podpora tvorby flexibilních ovladačů pro modulární stroje, fenoménu dnešní doby, kdy se vyžaduje vysoká variabilita výroby v mnoha menších sériích různě modifikovaných výrobků.

Děkujeme za Vaši důvěru, těšíme se na spolupráci a věříme, že se brzy opět setkáme!

Tým dataPartner s.r.o.